TerapiaBigestalt

Teràpia Bioenergètica i Teràpia Gestalt

UN ENFOCAMENT INTEGRADOR

Nombroses teràpies actuals actuen de manera dividida: és a dir, treballen el mental i l’emocional d’una banda, i el corporal per un altre, creant una certa escissió en la persona, d’això tracta la teràpia Bioenergètica i teràpia Gestalt

Al meu entendre, una teràpia integradora, on ment, cos i emoció puguin ser presents i expressar-se, serà molt més efectiva, en fomentar una integració que afavoreix la visió holística de la persona, en la qual ment, cos i emoció van inseparablement de la mà.

La meva proposta de treball terapèutic planteja la integració de dues tècniques: d’una banda la teràpia Gestalt, que atendria al mental i emocional; per un altre, la teràpia bioenergètica, que atendria al corporal.

El meu nom és Santi Calvo i sóc psicoterapeuta Gestalt i clínic integratiu. També sóc graduat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, i m’agradaria explicar-te breument com és que he arribat fins aquí.

Continuar llegint

Dificultats en les que puc ajudar-te

L'ansietat és una sensació corporal que vivim de manera angoixant, que es manifesta en el nostre cos provocant una sensació de falta d'aire que dificulta la nostra respiració.

Pensaments accelerats, temorosos o catastrofistes que a la seva vegada generen una sensació d'impossibilitat de poder estar assossegats i en calma, com si no ens poguéssim reconèixer a nosaltres i qui som.

Més informació

Miedos pánicos y fobias

La por, el pànic i les fòbies estan profundament lligats.

Quan la por es descontrola i no el podem contenir o tranquil·litzar, comença una espiral que pot donar lloc al pànic, que seria la màxima expressió de la por.

A partir d'aquí és quan es generen les nostres fòbies, portant-nos gairebé sense adonar-nos i sense voler a fer d'aquesta manera el nostre món molt més petit i limitat, provocant d'aquesta manera que l'espiral que abans citava faci més limitada la nostra manera de percebre el món i la nostra realitat.

Més informació

Tractament per la depressió

La depressió la vivim com una falta d'il·lusió i ganes de viure.

Corporalment, és una sensació de falta d'energia, d'impuls vital, i una incapacitat per a afrontar la nostra vida i els nostres quefers diaris.

Normalment ve acompanyada d'una sensació de tristesa i melancolia que ens envaeix i fa que pràcticament només tinguem ganes de plorar, perquè tot en la nostra vida ens resulta difícil d'assumir.

Més informació

Teràpia Gestalt

Les teràpies que ofereixo

Teràpia de procés

Terapia individual

La teràpia individual és la trobada entre dues persones en què client i terapeuta estableixen una aliança de confiança per poder veure, desenvolupar i qüestionar, en un context lliure de judici, el perquè i el com de les dificultats, problemes i malestars de la persona que va a la teràpia.

Més informació

Teràpia de parella

Terapia de pareja en Barcelona

Normalment, quan una parella ve a teràpia és que alguna cosa en el sistema que formen els dos no està funcionant, o almenys no correctament.

Molts són els condicionants que poden pertorbar aquest "sistema": en ocasions, els mals hàbits; la falta de comunicació; els desequilibris entre el donar i prendre; o patrons disfuncionals entre la parella originen aquests desequilibris en el "sistema".

Revisar quins són aquests "mecanismes" que estan originant aquest desordre ajuda a la parella a establir un contacte més autèntic i més amorós perquè l'entesa, la comunicació o el desig tornin a ressorgir.

Més informació

Les tècniques que utilitzo

Teràpia Gestalt

La Teràpia Gestalt és una psicoteràpia de caràcter humanista, que promou entre altres coses el “adonar-se”, l'autenticitat i l'ésser honest i sincer, sobretot amb un mateix.

Una de les principals fortaleses de la teràpia Gestalt és l'experiment, que consisteix a facilitar propostes de treball a fi de promoure el ser present de la persona, l'adonar-se i en última instància la responsabilitat d'allò que porta a la persona a teràpia, generant d'aquesta manera noves eines per a promoure el propi acte-secundo de la persona.

Més informació

Teràpia Bioenergètica

La Teràpia bioenergètica és una psicoteràpia de caràcter humanista enfocada en adonar-se “” des del cos mitjançant mobilitzacions, desbloquejos o exercicis que el que busquen és aquest “adonar-se corporal”.

La nostra societat és eminentment mental, tenim el nostre cos com adormit a les nostres emocions, a les nostres sensacions i als nostres impulsos.

Amb la bioenergètica tractem llavors d'afavorir aquesta aparició de la consciència a través del cos per a poder ser éssers més integrats, més connectats i, en definitiva, menys escindits.

Més informació