Terapia individual

Teràpia Individual

Com parlar-te de la teràpia individual?

Si et parlo des de la meva experiència, la teràpia individual és un acompanyament o una ajuda a la persona que es troba perduda, que sofreix o bé que no té clares situacions o emocions que li estan succeint o vivint d’una manera que li genera desassossec, inquietud o malestar.

Moltes persones no obstant això vénen a teràpia no sols per aquests sentiments sinó perquè en el seu propi procés vital volen conèixer-se a si mateixos.

Igual que jo quan vaig començar el meu procés em vaig adonar que no em coneixia en absolut que només era el que pensava que era o el que m’havien dit que era, sense tenir un coneixement real de qui era ja que no em sentia integrat.

El meu cap, el meu cor i el meu cos anaven cadascun pel seu costat, la meva sensació va ser sempre de ser un petit vaixell de paper perdut davant un immens oceà que era la vida.

Teràpia de procés individual

Quals són les preguntes més habituals que ens fem durant el procés de teràpia individual?

Qui sóc?, per què actuo com actuo?, com he arribat a ser com sóc? Totes elles ens porten a la mateixa resposta em conec? La meva resposta professional és que no ens coneixem res o molt poc, no sabem on posar límits o a qui?

Ja que en realitat no som lliures ja que la culpa ens impedeix actuar lliurement, ens sentim malament quan ens expressem des del nostre ser més profund pel temor a ferir, a deixar de ser volguts, al temor a deixar d’agradar etc.

La Teràpia de Procés Individual ens ajudarà llavors a entendre el com i el perquè funcionem com el fem, afavorint alhora l’expressió verbal i emocional de les nostres emocions més íntimes.

Tenir una persona que ens acompanya en aquest procés d’autoconeixement és important per a sentir-nos millors persones i perquè el nostre potencial com a éssers humans continuï creixent.

Poder ser guiat per una persona on es creu un espai de confiança i de seguretat és crucial per a poder sentir-nos millor, així com ho explico és tal qual com jo ho vaig viure.