Ansietat

Tractament per a l

L’ansietat és el gran mal de la nostra societat, és un símptoma que s’experimenta a través del nostre cos el sentim com a dificultat respiratòria, sensació d’ofec, ment accelerada o descentrada, sensació de mareig o també ho vivim amb la sensació de tenir el diafragma bloquejat o tibant. Cadascun de nosaltres ho experimentem de diferents maneres.
Durant un temps de la meva vida jo mateix la vaig experimentar, sent fins i tot diagnosticat de T.A.G. (trastorn d’ansietat generalitzada) el qual ho vaig tenir durant més d’un any.

En aquests casos des de la meva experiència terapèutica treball des del meu enfocament integrant ment, emoció i cos, des de la meva experiència, la qual és àmplia en aquesta mena de dificultats, són ja nombrosos els casos que he portat amb persones amb aquesta mena de problemes aconseguint poder deixar enrere l’ansietat.

És important començar el procés terapèutic abans que el símptoma es transformi en una cosa més greu com per exemple, claustrofòbia, agorafòbia o pitjor encara algun trastorn obsessiu, per això l’enfocament gestàltic el qual centra els nostres problemes diaris en l’aquí i en l’ara i no en un futur anticipatori és important, perquè l’ansietat només és la punta de l’iceberg on s’amaguen emocions més profundes que estan pugnant per sortir com per exemple la por, la ràbia o la tristesa