Terapia de pareja en Barcelona

Teràpia de parella

Com hem de qüestionar-nos el món de la parella?

Per a mi la parella sempre va ser un lloc de dificultat, no hi ha absolutament res que ens faci preguntar-nos tant com la unió de la parella on puguem perdre’ns a nosaltres mateixos. Amb la teràpia de parella a Barcelona no obstant això alhora pot ser un espai de creació, de nutrició i de tranquil·litat quan estem bé.

Al meu entendre no hi ha res més amorós que quan hem creat un espai de confiança i recollida en la parella, encara que també pugui ser una cosa destructiva, tòxica, amenaçadora i trista quan no estem a gust dins d’ella.

La teràpia de parella ens qüestiona, ens fa reflexionar sobre els nostres mecanismes, vells patrons repetitius, ajustos tòxics o bastimentades emocionals construïdes des de la nostra pròpia parella d’origen, els nostres pares i també les velles petjades d’anteriors relacions.

Encara que difícil tot això es pot enfonsar i tornar a construir des d’un altre lloc més sa, més amorós.

Com detectem quan una parella està en crisi?

Una vegada vaig escoltar a una mestra dir que quan vénen a consulta una parella és perquè està en crisi (no totes) no obstant això ens va matisar una cosa molt important, que el que realment estava malament o en crisis era l’anterior.

El que ocorria abans de venir a consulta ja que si una parella s’atreveix a venir a teràpia és perquè encara hi ha una esperança, una voluntat o unes ganes de canviar les coses, si alguna cosa pot arreglar-se.

Si alguna cosa pot canviar-se és sens dubte des de la teràpia per això la parella no ve en crisi, la crisi era l’anterior. 5 exercicis de teràpia de parella que són molt propicis i ajuden moltíssim i es poden fer a casa.

Ara hi ha una oportunitat a una cosa nova!

Terapia de parella a Barcelona

La quantitat de sessions que es requereixi dependrà de la naturalesa de les preocupacions, els objectius de la teràpia de parella dependrà de quant temps i esforç s’estigui disposat i pugui dedicar per a fer canvis fora de les sessions.

No és necessari que es comprometin amb un nombre específic de sessions i podem treballar junts per a avaluar què podria ser útil i les seves circumstàncies.